מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

אתר נגיש חיפושדלג על חיפוש
Bannersדלג על Banners
חיפושדלג על חיפוש
סגירה
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד

איך ממיסים את כל מרכיבי המסטיק?

1/01/2013
איך ממיסים את כל מרכיבי המסטיק? (הגדל)

קישור: http://www.youtube.com/watch?v=grpzEf2cv7c

 

פעילות פשוטה על מסיסות של כל מרכיבי המסטיק. במים ובשוקולד.

הפעילות יפה ומתאימה ליום כימיה או לשיח על קישור כימי

ניתן לקרוא על הפעילות (באנגלית) באתר של JCE

- http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/ed800135j

למי שלא מאמין ששוקולד ומסטיק מתמוססים זה בזה יכול לצפות בוידאו שילדה צילמה בו היא לועסת מסטיק עם שוקולד עד להמסתם.

 

 קישור, קשרים בין מולקולריים, ואן מדר ואלס, מימן, מים, שמן,הידרופילי, הידרופובי, שוקולד, מסיסות, ממס, מומס

דרג את הכתבהדירוג כתבה איך ממיסים את כל מרכיבי המסטיק?: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
זכויות והרשאותדלג על זכויות והרשאות

הפרויקט מבוצע עפ"י מכרז 09/07.13 עבור המזכירות הפדגוגית, משרד החינוך.

 © כל הזכויות שמורות למשרד החינוך

כל הקבצים הנמצאים באתר זה נועדו אך ורק לשימושם האישי של מורי הכימיה ולהוראה בכיתותיהם. אין לעשות שימוש כלשהו בקבצים אלו לכל מטרה אחרת ובכלל זה שימוש מסחרי; פרסום באתר אחר (למעט אתר בית הספר בו מלמד המורה); העמדה לרשות הציבור או הפצה בדרך אחרת כלשהי של קבצים אלו או כל חלק מהם.

*  *  *

עבור לתוכן העמוד