כנסי תלמידים

28/04/2014

במסגרת תכנית היוזמות של פרויקט רוטשילד-ויצמן, מונהגים מזה מספר שנים כנסי תלמידים ביוזמתם של בועז הדס, סופיה ליידרמן ועדנה כהן.

בשנת הלימודים תשע"ד התקיימו 7 כנסי תלמידים, ומאז מספר הכנסים המתקיימים מידי שנה עולה כל הזמן.

ראו כתבה בעל כימיה

התלמידים מגלים התלהבות רבה מהכנסים. המורים שהשתתפו בכנסים דיווחו שבעקבות התלהבות תלמידים, שסיפרו על חוויותיהם מהכנסים, עלה מספר התלמידים הבוחרים ללמוד כימיה.

המעוניינים להשתתף ביוזמה זו לחצו לפרטים נוספים .

על מנת לרכז מידע ביחס למורים שיש להם עניין להשתתף עם תלמידיהם בכנס כימיה אזורי לתלמידים ו/או לעזור בארגון כנס כזה - אנא מלאו את הטופס בלינק זה.

כנסים בשנת 2017

הכנסים האזוריים לתלמידי כימיה לשנת תשע"ז הגיעו לסיומם. השנה התקיימו 13 כנסים אזוריים לתלמידי כימיה. בכנסים השתתפו סה"כ 2500 תלמידים מ- 73 בתי ספר.

זיוה בר-דוב הובילה את הפרויקט האדיר הזה, שיש לו השפעה כל כך משמעותית על השטח.

כל הכבוד לך זיוה!

כל הכבוד למארגנים, למורים המשתתפים ולתלמידיהם! אנחנו מצפים שבשנת תשע"ח מורים נוספים ירימו את כפפה ויארגנו כנסים באיזוריהם. כל המעוניין ייפנה לעזרה והנחייה לזיוה.

להלן פירוט הכנסים:

כנסים בשנת 2016
  • כנס של עדנה כהן, אורט אבין, רמת גן, יום שני ה-22.2.2016 - קישור
  • כנס בפתח תקווה ביוזמת המורה נורית דקלו, יום שני ה- 29.2.2016 - קישור
  • כנס של פאדיה חטיב בתיכון עתיד, טירה, יום שלישי ה-1.3.2016 - קישור
  • כנס של סופי ליידרמן, תיכון זאב בוים (רוגוזין), בקריית גת, רביעי ה-2.3.2016 - קישור
  • כנס של שרית ברגר באורט גוטמן, נתניה, יום רביעי ה-2.3.2016 - קישור
  • כנס של צוות הכימיה, תיכון קציר, רחובות,  יום שישי ה-4.3.2016 - קישור