פעילויות שונות בארץ ובעולם לרגל שנת הכימיה הבינלאומית

24/05/2012
  • שנת הכימיה הבינלאומית בחמד"ע - באתר מוצגים רעיונות ותכניות לפעילויות שונות שפותחו במטרה לחשוף את קהל התלמידים והמשתתפים בפעילויות חמד"ע לנפלאות הכימיה ולתרומתה לחיינו.
  • שימו לב! תחרות בולים בינלאומית - ידיעה מאתר שנת הכימיה הבינלאומית העולמי. בתחרות זו יכולים להשתתף מורים ותלמידים ומטרתה לעצב בול לאומי בנושא: "הכימיה משפיעה על תרבות". כל מדינה יכולה לבחור בתחום המאים לה. ניתן להירשם לתחרות עד ה-15 ביוני 2011. לחצו לפרטים נוספים.
  • מדענים מרצים לתלמידי תיכון - על מנת להגביר את העניין בכימיה בקרב תלמידי תיכון, להלן מספר אפשרויות להזמנת הרצאות מדענים לתלמיד תיכון
  • כתבה בנושא "2011 - שנת הכימיה הבינלאומית" פורסמה ב-4 בינואר 2011 בידען - לקריאת הכתבה
  • שנת הכימיה הבינלאומית נפתחה בטקס חגיגי בכנסת. לחצו לכתבה בידען.
  • מדעני המכון הגיעו לברים ולבתי-קפה בתל-אביב - זה קרה ביום חמישי, 14 באפריל, בשעה 20:30. 40 מדענים בכירים ותלמידי מחקר מצטיינים ממכון ויצמן למדע הגיעו לברים ובתי-קפה נבחרים בתל-אביב ושוחחו עם הבליינים, באופן לא רשמי ובשפה ידידותית, על השאלות המדעיות הפתוחות, על ההתרגשות המלווה כל תגלית, ועל החיים "על הקצה" בחזית הידע.
    איתן קריין שהשתתף באירוע מספר על החוויה המרגשת שעבר.
  • לרגל שנת הכימיה הבינלאומית הופקו שני בולים חדשים:
דרג את הכתבהדירוג כתבה פעילויות שונות בארץ ובעולם לרגל שנת הכימיה הבינלאומית: 0