מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

תרכובות הפחמן ומרכיבי המזון

2/03/2016 17:19:57
 חומרים למורים - תרכובות הפחמן
  1. מצגת - הפחמן ותרכובותיו - חלק א - במצגת התכנים הנדרשים לכימיה בכתה ט בנושא הפחמן ותרכובותיו, הצעות לפעילויות ולניסויים. ד"ר מרים כרמי, ד"ר מרסל פרייליך ואורית מולווידזון.
  2. מצגת - מיומנויות-על ושונות לומדים במדע וטכנולוגיה לחט"ב - טלי שפירא, ד"ר מרסל פרייליך, ד"ר זהבה שרץ
  3. סדנה מיומנויות למידה
  4. הצעות לפעילויות
  5. הצעות לניסויים

חומרים למורים - תרכובות המזון

  1. פולימרים ומרכיבי מזון - במצגת התכנים הנדרשים לכימיה בכתה ט' בנושא מרכיבי מזון. המצגת כוללת תכנים ברמת התלמיד וברמת המורה (בנפרד) כמו כן, הצעות לפעילויות ולניסויים לתלמידים. ד"ר מרסל פרייליך, ד"ר זהבה שרץ, ד"ר מרים כרמי ואורית מולווידזון.
  2. חומרי מזון - מצגת
  3. תכנית הלימודים כימיה ט - מצגת מאת נירה קושינסקי
  4. הצעה להוראת מרכיבי מזון - מאת ד"ר גיא אשכנזי  
  5. סדנה מיומנויות למידה

חומרים שפותחו ע"י מורים
דפי העבודה הבאים פותחו על ידי העמיתים בקורס במטרה לשלבם במהלך ההשתלמויות בפסגות, כדי לתרגל עם מורי חט"ב מושגים חשובים בנושא הפחמן ותרכובותיו.
שימו לב החומרים הם כפי שפותחו ולא עברו הגהה מדעית ועריכה.

    1. מצגת למורה בנושא הפחמן ותרכובותיו
    2. פעילויות לתלמידים
    3. ניסויים
       
    logohativa
דרג את הכתבהדירוג כתבה תרכובות הפחמן ומרכיבי המזון: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
זכויות והרשאות
דלג על זכויות והרשאות

הפרויקט מבוצע עפ"י מכרז 09/07.13 עבור המזכירות הפדגוגית, משרד החינוך.

 © כל הזכויות שמורות למשרד החינוך

כל הקבצים הנמצאים באתר זה נועדו אך ורק לשימושם האישי של מורי הכימיה ולהוראה בכיתותיהם. אין לעשות שימוש כלשהו בקבצים אלו לכל מטרה אחרת ובכלל זה שימוש מסחרי; פרסום באתר אחר (למעט אתר בית הספר בו מלמד המורה); העמדה לרשות הציבור או הפצה בדרך אחרת כלשהי של קבצים אלו או כל חלק מהם.

*  *  *

עבור לתוכן העמוד