מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

מריר, חלב או לבן - מה יותר טעים?

29/09/2014
הגדל
פיתוח: נורית דקלו, נינה לוי, עמיאור לבנת מבוסס על המודולה שפיתחו בתיה ליפשיץ-גולדרייך, סמדר אהרוני-גרבט, שרון דויטש

קשר לתכנית הלימודים: תערובות, מבנה וקישור, מצבי צבירה

כרטיס ניסוי: הנחיות למורה
הנחיות לניסוי: קובץ עבודה לתלמיד
דרג את הכתבהדירוג כתבה מריר, חלב או לבן - מה יותר טעים?: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
זכויות והרשאות
דלג על זכויות והרשאות

הפרויקט מבוצע עפ"י מכרז 09/07.13 עבור המזכירות הפדגוגית, משרד החינוך.

 © כל הזכויות שמורות למשרד החינוך

כל הקבצים הנמצאים באתר זה נועדו אך ורק לשימושם האישי של מורי הכימיה ולהוראה בכיתותיהם. אין לעשות שימוש כלשהו בקבצים אלו לכל מטרה אחרת ובכלל זה שימוש מסחרי; פרסום באתר אחר (למעט אתר בית הספר בו מלמד המורה); העמדה לרשות הציבור או הפצה בדרך אחרת כלשהי של קבצים אלו או כל חלק מהם.

*  *  *

עבור לתוכן העמוד