חוברת שאלות מבחינות בגרות בנושא מבנה וקישור

10/09/2017 14:17:59

קבוצת מורים בראשותן של זיוה בר-דב וד"ר דורית בר הכינו את החוברת "סיכום ניתוח השאלות בנושא "מבנה וקישור" בבחינות הבגרות בכימיה תשנ"ח-תשע"ו: קשיי למידה, דרכי הוראה ומאגר שאלות ותשובות מעובדות ומותאמות לתוכנית הרפורמה" החוברת הוכנה על בסיס ניתוחי התוצאות של בחינות בגרות תשנ"ח-תשע"ו וכוללת:

• סיכום טעויות המשגה אופייניות של תלמידים, שאותרו במהלך הערכה רב-שנתית של בחינות הבגרות, והסבר למקורות הטעויות.
  • המלצות לדרכי הוראה ולפעילויות המתאימות לנושא, המסייעות להתגבר על טעויות המשגה ולמנוע אותן.
  • מאגר שאלות מבחינות הבגרות בנושא "מבנה וקישור", שעברו עיבוד והתאמה לתוכנית הרפורמה בהיקף 70%, ותשובות לשאלות אלה.
הסיכום כולל גם נושא "מבנה האטום", שהוא שלב מקדים להוראת הנושא "מבנה וקישור".

צוות הכתיבה: חני אלישע, אסתר ברקוביץ, רים סאבא, מיכאל קויפמן, רחל קלנר
יעוץ מדעי ופדגוגי:
     מכון ויצמן למדע: ד"ר רחל ממלוק-נעמן, ד"ר דבורה קצביץ, פרופ´ ליאור קרוניק,
     משרד החינוך: ד"ר דורית טייטלבאום, מפמ"ר כימיה.

להורדת חוברת שאלות בנושא מבנה וקישור:   קובץ WORD  קובץ PDF
דרג את הכתבהדירוג כתבה חוברת שאלות מבחינות בגרות בנושא מבנה וקישור: 0
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה