חוברת שאלות מבחינות בגרות בנושא אנרגיה

18/09/2017 13:32

קבוצת מורים בראשותן של זיוה בר-דב וד"ר דורית בר הכינו את החוברת "סיכום ניתוח השאלות בנושא "אנרגיה" בבחינות הבגרות בכימיה תשנ"ח-תשע"ו: קשיי למידה, דרכי הוראה ומאגר שאלות ותשובות מעובדות ומותאמות לתוכנית הלימודים 70-30" החוברת הוכנה על בסיס ניתוחי התוצאות של בחינות בגרות תשנ"ח-תשע"ו וכוללת:

• סיכום טעויות המשגה אופייניות של תלמידים, שאותרו במהלך הערכה רב-שנתית של בחינות הבגרות, והסבר למקורות הטעויות.
  • המלצות לדרכי הוראה ולפעילויות המתאימות לנושא, המסייעות להתגבר על טעויות המשגה ולמנוע אותן.
  • מאגר שאלות בנושא "אנרגיה", שעברו עיבוד והתאמה לתוכנית הלימודים 70-30, בהיקף 70%, ותשובות לשאלות אלה.
צוות הכתיבה: אלה פרוטקין-זילברמן, עדינה שינפלד, נאוה תמם
יעוץ מדעי ופדגוגי:
     מכון ויצמן למדע: ד"ר רחל ממלוק-נעמן, ד"ר דבורה קצביץ, פרופ´ ליאור קרוניק,
     משרד החינוך: ד"ר דורית טייטלבאום, מפמ"ר כימיה.

להורדת חוברת שאלות בנושא אנרגיה:
דרג את הכתבהדירוג כתבה חוברת שאלות מבחינות בגרות בנושא אנרגיה: 0
זכויות והרשאות