מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

לקצוף או לא לקצוף

27/03/2017 15:38:06
הגדל

קישור למאמר

פורסם: מגזין הטכניון, סתיו 2016.

מאת: פרופ' אברהם מרמור ויעל קציר.

 

במחקר הנעשה בפקולטה להנדסה כימית בטכניון חוקרים את הווצרות בועיות קצף במים מלוחים. הבנת התופעה חשובה לא רק לרוחצים בים ולגולשים אלא גם למנגנוי החדרת אוויר למים, והחיים בים וגם על הווצרות עננים.

דרג את הכתבהדירוג כתבה לקצוף או לא לקצוף: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
עבור לתוכן העמוד