מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

המסת סוכר ומלח במים

18/10/2015
הגדל

קישור ליישומון

 

יישומון להמחשת ההבדל בהמסה במים של סוכר ומלח. ניתן לעקוב אחר התהליך מבחינה מיקרוסקופית ולבחון את תכונות התמיסות.

ליישומון זה פותחו דפי עבודה עם מדריך למורה בהשתלמות מורים בשנת 2014 בהנחיית ד"ר מלכה יאיון ממכון ויצמן וד"ר אורית הרשקוביץ מהטכניון:

פיתוח:   נורית דקלו

 

הנחייה:  ד"ר מלכה יאיון, מכון ויצמן למדע

 

קשר לתכנית הלימודים:  מסיסות במים של חומרים יוניים ומולקולריים ברמת המיקרו והמאקרו. השפעת הוספת מים, מומס, או אידוי על ריכוז התמיסה ועל המוליכות שלה.

דף

קובץ עבודה לתלמיד  - עברית

קובץ עבודה לתלמיד  - ערבית

דרג את הכתבהדירוג כתבה המסת סוכר ומלח במים: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
מיאדה, אמיר ,ענת ויפעת (20/07/2016 11:44:39)
עבור לתוכן העמוד