רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד
דף מלווה לצפיה בסרטון
על קצה המזלג
13/09/2018 10:35:09
הרצאה עם ד"ר נעמי זיו בעלת הבלוג – "מדע בצלחת".
בהרצאתה מסבירה ד"ר זיו את הכימיה שמאחורי טיגון ביצת העין, תגובות מאייאר, הקצפת חלבון ביצה, הקצפת חלבון חומוס והקצפת שוקולד, תוך שימוש במושגים כמו דנטורציה, חומרים פעילי שטח, הידרופילי, הידרופובי אמולסיות וכו'.
הסרטון מלווה בהדגמות במטבח (בישול, טיגון והקצפה).
התלמידים מבינים שהכימיה היא לא רק במעבדתו של החוקר אלא גם בבית בחיי היום יום.

חומרי למידהדלג על חומרי למידה
