רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
איך ממיסים את כל מרכיבי המסטיק?
קישור לסרטון
למי שלא מאמין ששוקולד ומסטיק מתמוססים זה בזה יכול לצפות בוידאו שילדה צילמה בו היא לועסת מסטיק עם שוקולד עד להמסתם.
פעילות פשוטה על מסיסות של כל מרכיבי המסטיק. במים ובשוקולד.
הפעילות יפה ומתאימה ליום כימיה או לשיח על קישור כימי.
ניתן לקרוא על הפעילות (באנגלית) באתר של JCE
קישור, קשרים בין מולקולריים, ואן דר ואלס, מימן, מים, שמן, הידרופילי, הידרופובי, שוקולד, מסיסות, ממס, מומס
הפרויקט מבוצע עפ"י מכרז 09/07.13 עבור המזכירות הפדגוגית, משרד החינוך.
© כל הזכויות שמורות למשרד החינוך
כל הקבצים הנמצאים באתר זה נועדו אך ורק לשימושם האישי של מורי הכימיה ולהוראה בכיתותיהם. אין לעשות שימוש כלשהו בקבצים אלו לכל מטרה אחרת ובכלל זה שימוש מסחרי; פרסום באתר אחר (למעט אתר בית הספר בו מלמד המורה); העמדה לרשות הציבור או הפצה בדרך אחרת כלשהי של קבצים אלו או כל חלק מהם.
התמונות באתר זה הורדו ברישיון מאתר Shutterstock אלא אם כן נכתב אחרת
* * *