רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד
הצעה נוספת לדף פעילות לתלמיד
מתכון להכנת שוקולד ביתי
מריר, חלב או לבן - מה יותר טעים?
29/09/2014
פיתוח: נורית דקלו, נינה לוי, עמיאור לבנת מבוסס על המודולה שפיתחו בתיה ליפשיץ-גולדרייך, סמדר אהרוני-גרבט, שרון דויטש
קשר לתכנית הלימודים: תערובות, מבנה וקישור, מצבי צבירה
כרטיס ניסוי: הנחיות למורה
הנחיות לניסוי: קובץ עבודה לתלמיד


חומרי למידהדלג על חומרי למידה
זכויות והרשאותדלג על זכויות והרשאות
הפרויקט מבוצע עפ"י מכרז 09/07.13 עבור המזכירות הפדגוגית, משרד החינוך.
© כל הזכויות שמורות למשרד החינוך
כל הקבצים הנמצאים באתר זה נועדו אך ורק לשימושם האישי של מורי הכימיה ולהוראה בכיתותיהם. אין לעשות שימוש כלשהו בקבצים אלו לכל מטרה אחרת ובכלל זה שימוש מסחרי; פרסום באתר אחר (למעט אתר בית הספר בו מלמד המורה); העמדה לרשות הציבור או הפצה בדרך אחרת כלשהי של קבצים אלו או כל חלק מהם.
* * *
