אתר נגיש חיפושדלג על חיפוש
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד

שאלות ותשובות מבחינות הבגרות בכימיה בנושא ''מבנה האטום''

15/08/2018 15:05:27
שאלות ותשובות מבחינות הבגרות בכימיה בנושא ''מבנה האטום'' (הגדל)

חוברת שאלות מבחינות בגרות בנושא "מבנה האטום" הוכנה ע"י המורה מיכאל קויפמן בייעוצה של זיוה בר-דב

החוברת הוכנה על בסיס ניתוחי התוצאות של בחינות בגרות תשנ"ח-תשע"ז וכוללת:

• סיכום טעויות המשגה אופייניות של תלמידים, שאותרו במהלך הערכה רב-שנתית של בחינות הבגרות, והסבר למקורות הטעויות.
  • המלצות לדרכי הוראה ולפעילויות המתאימות לנושא, המסייעות להתגבר על טעויות המשגה ולמנוע אותן.
  • מאגר שאלות מבחינות הבגרות בנושא "מבנה האטום", שעברו עיבוד והתאמה לתוכנית הרפורמה בהיקף 70%, ותשובות לשאלות אלה.
להורדת חוברת שאלות בנושא מבנה האטום:
דרג את הכתבהדירוג כתבה שאלות ותשובות מבחינות הבגרות בכימיה בנושא ''מבנה האטום'': 0
זכויות והרשאותדלג על זכויות והרשאות