רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד
לקצוף או לא לקצוף
27/03/2017 15:38:06
קישור למאמר
פורסם: מגזין הטכניון, סתיו 2016.
מאת: פרופ' אברהם מרמור ויעל קציר.
במחקר הנעשה בפקולטה להנדסה כימית בטכניון חוקרים את הווצרות בועיות קצף במים מלוחים. הבנת התופעה חשובה לא רק לרוחצים בים ולגולשים אלא גם למנגנוי החדרת אוויר למים, והחיים בים וגם על הווצרות עננים.
עוד במרכזדלג על עוד במרכז