מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

אתר נגיש חיפושדלג על חיפוש
Bannersדלג על Banners
חיפושדלג על חיפוש
סגירה
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד

לשבור את הקרח – ולהשאיר אותו שלם

1/08/2019 14:09:01
לשבור את הקרח – ולהשאיר אותו שלם (הגדל)

קישור לכתבה - מגזין המכון

מחקר חדשני מראה כי חלבונים מונעי-קפיאה יכולים גם לעודד קפיאה.

חלבונים מונעי-קפיאה משמשים כיום בתעשיית המזון – למשל, כדי לשמור על מרקמה החלק של הגלידה ולהרחיק קרח מפני השטח החיצוניים שלה.

 

בתצלום: תמונת מיקרוסקופ של טיפות המים שנלכדו (הצבע הכהה מסמן טיפות שקפאו). מקור: אוניברסיטת בילפלד

דרג את הכתבהדירוג כתבה לשבור את הקרח – ולהשאיר אותו שלם: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
עבור לתוכן העמוד