רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד
לשבור את הקרח – ולהשאיר אותו שלם
1/08/2019 14:09:01
קישור לכתבה - מגזין המכון
מחקר חדשני מראה כי חלבונים מונעי-קפיאה יכולים גם לעודד קפיאה.
חלבונים מונעי-קפיאה משמשים כיום בתעשיית המזון – למשל, כדי לשמור על מרקמה החלק של הגלידה ולהרחיק קרח מפני השטח החיצוניים שלה.
בתצלום: תמונת מיקרוסקופ של טיפות המים שנלכדו (הצבע הכהה מסמן טיפות שקפאו). מקור: אוניברסיטת בילפלד
עוד במרכזדלג על עוד במרכז