רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד
מניעת זיהום מזון בזכות ציפויים חדשים
27/08/2020 15:40:43
קישור לכתבה - אתר הידען
מחקר חדש שנערך על ידי מהנדסי ומדעני מזון מדגים שציפויים עמידים, העשויים מתחמוצת טיטאניום, מסוגלים להשמיד חיידקים המועברים במזון, חיידקים כגון סלמונלה ואשריכיה קולי, ולספק שכבת הגנה מניעתית כנגד זיהום-צולב עתידי על גבי משטחים מפלדת אל-חלד הבאים במגע עם מזון
עוד במרכזדלג על עוד במרכז