מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

אתר נגיש חיפושדלג על חיפוש
Bannersדלג על Banners
חיפושדלג על חיפוש
סגירה
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד

מניעת זיהום מזון בזכות ציפויים חדשים

27/08/2020 15:40:43
מניעת זיהום מזון בזכות ציפויים חדשים (הגדל)

קישור לכתבה - אתר הידען

 

מחקר חדש שנערך על ידי מהנדסי ומדעני מזון מדגים שציפויים עמידים, העשויים מתחמוצת טיטאניום, מסוגלים להשמיד חיידקים המועברים במזון, חיידקים כגון סלמונלה ואשריכיה קולי, ולספק שכבת הגנה מניעתית כנגד זיהום-צולב עתידי על גבי משטחים מפלדת אל-חלד הבאים במגע עם מזון

דרג את הכתבהדירוג כתבה מניעת זיהום מזון בזכות ציפויים חדשים: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
עבור לתוכן העמוד