מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

אתר נגיש חיפושדלג על חיפוש
Bannersדלג על Banners
חיפושדלג על חיפוש
סגירה
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד

חומרים נוגדי חמצון מתוך אוכמניות ואפרסמון

27/08/2020 15:43:54
חומרים נוגדי חמצון מתוך אוכמניות ואפרסמון (הגדל)

קישור לכתבה - אתר הידען

 

הזנת אוכלוסיית העולם, ההולכת וגואה, באופן בר-קיימא אינה משימה פשוטה. לשם כך, מדענים בוחנים אפשרויות להמרת תוצרי לוואי ופסולת של פירות וירקות, כגון קליפות ומחית הנוצרים במהלך עיבוד מזון, לרכיבי מזון מזינים ואפילו לתוספי מזון

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה חומרים נוגדי חמצון מתוך אוכמניות ואפרסמון: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
עבור לתוכן העמוד