מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

אתר נגיש חיפושדלג על חיפוש
Bannersדלג על Banners
חיפושדלג על חיפוש
סגירה
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד

מותק של תפוח אדמה

11/12/2018 13:29:50
מותק של תפוח אדמה (הגדל)

קישור לסרטון

ניסוי זה נעשה במטבח אבל משתמשים בו באינזימים שלא בהכרח אפשר לרכוש בקלות. הסרטו עצמו יכול להתאים לשילוב ב"סוכרים".

ממה באמת עשוי תפוח אדמה? ניסוי #26 של מדע במעבדה הפעם במטבח ( - אני הופך תפוחי אדמה לסירופ סוכר מתוק בעזרת קצת ביוכימיה - ושם אותם על לביבות (אחרי הכל - חנוכה). אז האם זה בריא לאכול פחמימות?

כתיבה והגשה: ד"ר אבי סאייג

דרג את הכתבהדירוג כתבה מותק של תפוח אדמה: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
עבור לתוכן העמוד