רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד
מותק של תפוח אדמה
11/12/2018 13:29:50
ניסוי זה נעשה במטבח אבל משתמשים בו באינזימים שלא בהכרח אפשר לרכוש בקלות. הסרטו עצמו יכול להתאים לשילוב ב"סוכרים".
ממה באמת עשוי תפוח אדמה? ניסוי #26 של מדע במעבדה הפעם במטבח ( - אני הופך תפוחי אדמה לסירופ סוכר מתוק בעזרת קצת ביוכימיה - ושם אותם על לביבות (אחרי הכל - חנוכה). אז האם זה בריא לאכול פחמימות?
כתיבה והגשה: ד"ר אבי סאייג
עוד במרכזדלג על עוד במרכז