רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד
ניסויי חקר והדגמות
7/09/2015
- מנה במבחנה - מרק בריאות
- מנה במבחנה - מי הזיז את הגבינה מהפיצה שלי?
- טעם של כימיה - מתוך האתר הלימודי
- מעבדות מסכמות בהוראת הנושאים ''טעם של כימיה''
- הכנת חמאה
- מיונז כתרחיף
- קרישת חלבון – קיצפיות
- קרישת חלבון – גבינה
- איך למנוע גושים בהכנת רפרפת שוקולד
- איך מכינים אוכל בתנאי מעבדה
- מתוך מבנית מעבדת החקר כמקדמת למידה משמעותית:
חומרי למידהדלג על חומרי למידה
זכויות והרשאותדלג על זכויות והרשאות
הפרויקט מבוצע עפ"י מכרז 09/07.13 עבור המזכירות הפדגוגית, משרד החינוך.
© כל הזכויות שמורות למשרד החינוך
כל הקבצים הנמצאים באתר זה נועדו אך ורק לשימושם האישי של מורי הכימיה ולהוראה בכיתותיהם. אין לעשות שימוש כלשהו בקבצים אלו לכל מטרה אחרת ובכלל זה שימוש מסחרי; פרסום באתר אחר (למעט אתר בית הספר בו מלמד המורה); העמדה לרשות הציבור או הפצה בדרך אחרת כלשהי של קבצים אלו או כל חלק מהם.
התמונות באתר זה הורדו ברישיון מאתר Shutterstock אלא אם כן נכתב אחרת
* * *