רכיבי נגישות
- הדגשת ניווט מקלדת
-
בחר גודל פונט
-
בחר קונטרסט
- איפוס הגדרות נגישות
מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד
המסת סוכר ומלח במים
18/10/2015
יישומון להמחשת ההבדל בהמסה במים של סוכר ומלח. ניתן לעקוב אחר התהליך מבחינה מיקרוסקופית ולבחון את תכונות התמיסות.
מידע נוסף על הפעילות באתר מכון דוידסון
פתרון חדש ליישומי ג'אוה של PhET:
הקישור נפתח בתוכנה הנקראת cheerpj המאפשרת פתיחה ישירה של האפליקציה.
ליישומון זה פותחו דפי עבודה עם מדריך למורה בהשתלמות מורים בשנת 2014 בהנחיית ד"ר מלכה יאיון ממכון ויצמן וד"ר אורית הרשקוביץ מהטכניון:
פיתוח: נורית דקלו
הנחייה: ד"ר מלכה יאיון, מכון ויצמן למדע
קשר לתכנית הלימודים: מסיסות במים של חומרים יוניים ומולקולריים ברמת המיקרו והמאקרו. השפעת הוספת מים, מומס, או אידוי על ריכוז התמיסה ועל המוליכות שלה.

קובץ עבודה לתלמיד - עברית
קובץ עבודה לתלמיד - ערבית
|
חומרי למידהדלג על חומרי למידה