מרכז ארצי למורי הכימיה - עמוד הבית

אתר נגיש חיפושדלג על חיפוש
Bannersדלג על Banners
חיפושדלג על חיפוש
סגירה
תוכן העמודדלג על תוכן העמוד

כימיה של מזון

16/01/2019 17:48:36
כימיה של מזון (הגדל)
קישור למשימה להתרשמות בלבד

קישור לטופס גוגל לצורך עריכה שימו לב: 

לצורך השימוש במשימה לתלמידים, יש להעתיק את הטופס לצורך עריכה למחשב המורה ורק אז לשלוח קישור מתאים לתלמידים.

הנחיות לפעולה זו נמצאות בקבצים הבאים:

מדריך הנחיות למורה ליצירת טופס גוגל

מדריך הנחיות למורי כימיה לשימוש ושיתוף בטפסי גוגל

 

תרגול מתוקשב של 4 שאלות רבות ברירה, 3 שאלות פתוחות ושאלת מאמר מתוך בחינות הבגרות של השנים האחרונות, עם הפניות לסרטונים, אנימציות ואיורים.

 

ביצוע והתאמה: אורטל צרור, מרצ'י אדרי, מורן פרלשטיין ואבישי כהן

עריכה וייעוץ מלווה: ד"ר אורית הרשקוביץ

סיוע: ד"ר שולמית עציוני, בי"ס גלים, כפר גלים

ראש הפרויקט: פרופ. יהודית דורי

הפקולטה לחינוך למדע וטכנולוגיה, הטכניון

דרג את הכתבהדירוג כתבה כימיה של מזון: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
עבור לתוכן העמוד